Mars der Muzikanten 2021

Na een stil jaar 2020 is het bestuur begonnen met een voorstel voor een MdM in 2021. Om een MdM te kunnen houden is een ruime voorbereiding nodig onder onzekere omstandigheden. We weten nog niet wat Corona gaat doen, hoe lang de vaccinaties duren en of de 1 ½ meter regels nog zullen gelden.

In ieder geval zal het niet mogelijk zijn om de geplande datum in juni te halen. Wij hebben daarom gekozen voor een uitstel tot september.

Hou daarom maar 25 september open voor MdM 2021

Uitgaande van de vermoedelijk nog aanwezige restricties en een beperkt aantal personen dat een MdM mag bijwonen, waarbij we moeten zorg dragen dat dit controleerbaar blijft, hebben we besloten de MdM in het Kennemersportcenter te houden. Het KSC is inmiddels gereserveerd en offertes zijn binnen voor tribunes in de hal, waar het publiek, indien nodig, kan zitten met 1 ½ meter afstand. Ook zullen wij dan een mogelijkheid bieden aan publiek om via videostreaming in te loggen en mee te kijken. Dit in samenwerking met Korpsspot.

Uiteraard zijn de kosten voor deze vorm een stuk hoger dan een normale MdM, zodat wij additionele subsidies hebben aangevraagd.

Uiteraard zijn wij afhankelijk van de te verkrijgen subsidies voor het sluitend krijgen van de begroting en van de in september geldende RIVM maatregelen. Of en wanneer we het besluit om door te gaan nemen is afhankelijk van de te verkrijgen vergunningen.

Wij zijn inmiddels begonnen met het benaderen van verenigingen die een rol in de MdM kunnen spelen, wij werken daarvoor onder meer samen met de SCVK.

Wij werken hard om een kwalitatieve MdM op te zetten en hopen met jullie dat er een licht aan het einde van de tunnel is en dat we in september coronavrij iets kunnen doen.

Het bestuur Stichting Mars der Muzikanten